inschrijven  |  contact  |  faq
argentiniƫ
buenos aires
cordoba
chili
santiago
peru
cusco
costa rica
heredia
san jose
guatemala
antigua
projecten

aanmeld procedure

prijs berekenen

contact

ervaringen

aanmelden
antigua, guatemala
cultuur, educatie en melk
buenos aires, argentiniƫ
opkomen v. mensenrechten
heredia, costa rica
tijdelijk huis weeskinderen
stages in spanje & latijns amerika
vrijwilligerswerk in latijns amerika
ervaringen van vrijwilligers

Ik heb 3 weken Spaanse les gehad en het was fantastisch; goede lessen, aardig personeel, leuke activiteiten en het beste van allemaal: Buenos Aires, een super stad! Ik ben ook geholpen met het regelen van vrijwilligerswerk en ben zo terecht gekomen bij een project voor jongen die niet thuis kunnen wonen. Een was een mooi project waar ik een leuke tijd heb gehad met de kinderen. Het is bijzonder dat je de lokale bevolking kunt helpen op deze manier. Dus, 3 weken les, 4 weken project, in totaal de beste 7 weken van mijn leven!
 
Remy, 35 uit Nederland, Jongeren project, Buenos Aires
 
 
Ik was erg blij dat ik het vrijwilligerswerk kon doen op een voedingscentrum voor kinderen. Het doel van dit project is om kinderen die ondervoed zijn, te voorzien van gezonde voeding en een educatieve omgeving. Het project geeft een goed inzicht in de moeilijkheden waarmee de armere families te maken hebben in Cusco. De medewerkers en de kinderen maken dit centrum to een leuke plek voor vrijwilligers die een bijdrage willen leveren.
 
Jane, 24 uit de USA, Voedingscentrum, Cusco
 
 
Door de flexibele houding van de medewerkers en door de nieuwsgierigheid van de kinderen, voelde ik mij welkom vanaf het eerste moment. Het vrijwilligerswerk leek niet echt op werk, maar meer iets wat ik ook in mijn vrije tijd zou willen doen. Niet alleen heb ik Spaans leren spreken, maar, nog belangrijker, heb ik de Argentijnse cultuur leren kennen en voelde ik mij er onderdeel van! Het vrijwilligerswerk was een geweldige ervaring. Ik raad het iedereen aan! Ik zou het zo weer doen!
 
Dagmar, 21 uit Duitsland, Cultureel project, Buenos Aires
 
 
Ik heb erg genoten van mijn ervaring aan de Spaanse taalschool in Antigua. Alle leraren en medewerkers die ik heb ontmoet waren super aardig en waren oprecht behulpzaam en hebben zo bijgedragen aan mijn positieve ervaring in het mooie Antigua. Hun houding gaf mij het vertrouwen op Spaans te leren en hebben mij aangemoedigd om mijn Spaans zoveel mogelijk te gebruiken in de gesprekken met de lokale bewoners.
 
Jenna, 22 uit Canada, Lokale projecten, Antigua
 
 
Hola, mijn naam is Marlies en ik ben 21 jaar oud. Ik heb 1 maand Spaanse lessen gevolgd in combinatie met vrijwilligerswerk. Het is een goede plek om Spaans te leren in korte tijd. De leraren op de taalschool waren er gedreven wat de lessen leuk maakt en gemakkelijk te volgen. Op dit moment verblijf ik in de residentie in Cusco en doe ik vrijwilligerswerk. Op school is veel te doen. Er worden salsa lessen georganiseerd, kooklassen, etc. In juni zijn er veel festivals in Cusco. Al met al, een geweldige plek!
 
Marlies, 21 uit Nederland, Lokale projecten, Cusco
 
 
Bedankt voor de mogelijkheid om samen te werken met Rossana, Elizabeth, Marina, Raul, en Marlene en natuurlijk de jonge inwoners van Cusco. Het vrijwilligerswerk gaf ons de gelegenheid om de magische kinderjaren te ervaren in een cultuur die zo verschilt ten opzichte van de onze. We voelden ons erg welkom op het centrum. De medewerkers waren erg geduldig met onze matige beheersing van het Spaans en hebben ons zelfs een introductie aangeboden in het Quechua!
 
Maureen and Larry, USA, Kinderopvang, Cusco
 

© lingua  - stages in spanje  - vrijwilligerswerk zuid amerika  - algemene voorwaarden  - links
other related websites: taalcursus spaans in spanje -  taalcursus engels in het buitenland -