inschrijven  |  contact  |  faq
argentinië
buenos aires
cordoba
chili
santiago
peru
cusco
costa rica
heredia
san jose
guatemala
antigua
projecten

aanmeld procedure

prijs berekenen

contact

ervaringen

aanmelden
heredia, costa rica
de natuur op zijn best
buenos aires, argentinië
afwisseling voor weeskinderen
stages in spanje & latijns amerika
vrijwilligerswerk in latijns amerika
vrijwilligerswerk in latijns amerika

Welkom bij linguastage. De specialist in het aanbieden van stages en vrijwilligerswerk in Spanje en Latijns-Amerika. Samen met onze ervaren partners, verzorgen wij stages en vrijwilligersprojecten op diverse niveaus binnen verschillende organisaties, bedrijven en sectoren. Daarbij reserveren we accommodatie én is er begeleiding ter plaatse. Ben jij dus op zoek naar een stage in het buitenland in het kader van jouw opleiding, of wil je graag een bijdrage leveren aan mens of milieu door deelname aan een vrijwilligersproject op een mooie bestemming? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Volledige onderdompeling
Doordat Spaans de voertaal is binnen vrijwel alle bedrijven en organisaties waar wij jou kunnen plaatsen, starten al onze programma’s met een Spaanse taalcursus op locatie. Naast het feit dat dit nodig zal zijn om met jouw collega’s en de lokale bevolking te kunnen communiceren, is het dé manier om makkelijk contact te leggen met anderen, wordt je voorbereid op jouw werkzaamheden, geeft het jou het benodigde vertouwen om te kunnen werken met de lokale bevolking en zul je jezelf veel gemakkelijker kunnen aanpassen aan de gebruiken en omstandigheden ter plaatse.

De combinatie van een taalcursus en het opdoen van (werk) ervaring is daarnaast ook de manier om een nieuwe taal meteen in praktijk te kunnen brengen en goed te leren spreken.

Op deze pagina’s vind je alle informatie over onze vrijwilligersprogramma’s. Blijven er vragen onbeantwoord, neem dan gerust even contact op. Onze medewerkers zullen met alle plezier antwoord op je vragen geven.

Met vriendelijke groet,


linguastage© lingua  - stages in spanje  - vrijwilligerswerk zuid amerika  - algemene voorwaarden  - links
other related websites: taalcursus spaans in spanje -  taalcursus engels in het buitenland -