Nu boeken
FRISSE NEUS Hiking excursie in het weekend, San Sebastián
SPAANS IN DE PRAKTIJK Intensief Spaans 20 in Granada
VAMOS A LA PLAYA Weekend trip naar Sitges

Spaans leren in Spanje & Latijns Amerika

Bestemmingen

Meer bestemmingen Minder bestemmingen

Bestemmingen op de kaart

Spanje

Latijns-Amerika

Toni

Spanish teacher
I love my work because the students come with a lot of motivation. It’s also so educational to meet people of different countries and ages.

Laura

Lerares Spaans in Malaga
Ik hou van mijn werk omdat de studenten met veel motivatie komen. Het is ook heel leerzaam om mensen uit verschillende landen en van verschillende leeftijden te ontmoeten.

Liesbet

Activiteiten coördinator
Iedere maandag verwelkom ik de nieuwe studenten met eigengemaakte Sangría in Barcelona. Tijdens de week probeer ik leuke en interessante sociale activiteiten aan te bieden voor alle studenten.

Ana

Lerares Spaans in Valencia
We werken hard om de studenten te helpen met het leren van Spaans, maar we leren ook veel van hen! Het is alsof je de wereld in een klaslokaal bijeenbrengt, een ontmoetingsplaats van verschillende culturen.

Anny

Studentenconsulent in Santiago de Chile
Werken hier is dynamisch. Elke dag is een beetje anders. De taken veranderen, de studenten veranderen en dat maakt mijn werk uitdagend.

Jordi

Studentenconsulent in Valencia
Ik werk sinds 2015 bij Linguaschools Valencia. En ik voel dat deze school mijn thuis is, een plek waar ik professioneel ben gegroeid, maar waar ik ook een nieuwe familie heb ontmoet.

Yeliza

Lerares Spaans in Cusco
Ik hou van de mix van culturen op onze school. Het is geweldig om studenten Spaans te leren en ze de taal te horen spreken. Mijn ervaringen als leraar Spaans behoren tot de beste in mijn leven.

Alexander

Academisch coördinator in Tamarindo
Ik ben verantwoordelijk voor het academische gedeelte van de school in Tamarindo. Daarnaast organiseer ik de planning van de taalcursussen en de docenten. Ik ben blij dat ik mijn kennis op het gebied van het onderwijzen van Spaans als vreemde taal kan toepassen.

Alicia

Director of studies
Working with a great team of teachers we make sure all our students get the personal attention they deserve. This way they get the most out of their stay at our school.

Miriam

Lerares Spaans in Salamanca
Ik hou ervan om leraar te zijn, van mijn leerlingen te leren en hen te motiveren om het meeste uit hun tijd in Salamanca te halen, zowel binnen als buiten de school.

Diego

Studentenconsulent in Valencia
Op kantoor zijn we als één grote familie. We werken samen en hebben samen plezier. We houden echt van ons werk en dat zie je als je naar de gezichten van je collega's kijkt.

Celia

Accommodatie coördinator in Cusco
Werken bij Linguaschools Cusco is geweldig! Ik help je als je twijfelt over je accommodatie en de maaltijden in onze residentie of bij je gastgezin.

Alejandra

Lerares Spaans in Santiago de Chile
Wat ik het leukst vind aan lesgeven hier is om mensen uit verschillende landen te leren kennen, die verschillende achtergronden hebben en een verschillende levenservaring hebben.

Jose

Leraar Spaans in Santiago de Chile
Ik vind het leuk dat ik met zoveel verschillende mensen kan werken. Er is altijd een soort uitwisseling, op persoonlijk en intercultureel niveau.

Noemi

Schoonmaakster in Tamarindo
Ik werk graag bij Linguaschools Tamarindo omdat er een geweldige sfeer heerst op school en ik een goede relatie heb met studenten en mijn collega's.

Imelda

Lerares Spaans in Salamanca
Lerares Spaans zijn is bijzonder. Het is als een voortdurende reis zonder mijn stad te verlaten. De interactie met mensen van over de hele wereld verrijkt niet alleen je persoonlijke ontwikkeling, het helpt je ook om meer respect te hebben voor andere culturen en levensstijlen.

Mari

Spanish teacher
I love to be a teacher, learn from my students and motivate them to make the most of their learning journey and enjoy it at the same time.

Rodolfo

Leraar Spaans in Cusco
Ik ben al vele jaren leraar bij Linguaschools Cusco. Ik heb ongelooflijke mensen ontmoet die hun ervaringen met mij hebben gedeeld, en dit heeft mijn professionele en persoonlijke leven echt verrijkt!

Pilar

School director
It is a real joy welcoming students from all over the world. My mission is to make our school their home away from home.

Eliana

Lerares Spaans in Cusco
Werken bij de Linguaschools school in Cusco is geweldig, want het geeft me de kans om twee van mijn passies te combineren: de ene is Spaans onderwijzen en de andere is culturele uitwisseling met mensen van over de hele wereld.

Alba

Studentenconsulent in Valencia
Het is geweldig om te werken bij Linguaschools Valencia. Je krijgt de kans om mensen van over de hele wereld te ontmoeten, zodat je elke dag veel leert. Het is een echt multiculturele en positieve omgeving.

Henar

Lerares Spaans in Salamanca
Leraar Spaans zijn is geweldig. Ik vind het erg leuk om mijn cultuur en taal aan mijn studenten over te dragen. Ik geniet ervan als mijn studenten met elkaar Spaans beginnen te spreken buiten de klas.

Janine

Support hoofdkantoor
Ik heb altijd een grote interesse gehad voor Spanje maar sprak nog geen Spaans. Inmiddels spreek ik het vloeiend en kan ik het gebruiken om binnen Spanje rond te reizen.

Over ons

Linguaschools begon als een klein project dat taalschoolstudenten in contact brengt met hoogwaardige, 'verborgen' Spaanse taalscholen. Dit is uitgegroeid tot een van de toonaangevende netwerken van hoogwaardige Spaanse taalscholen in Spanje en Latijns-Amerika. Al deze tijd hebben we onveranderd vastgehouden aan onze oorspronkelijke filosofie: om een onvergetelijke ervaring te bieden door het bieden van hoogwaardige cursussen Spaans in een unieke culturele context.

Onze geschiedenis 
Linguaschools werd opgericht door een voormalige Spaanse taalschool student en een ondernemende backpacker. Beiden wilden hun passie delen voor culturele ervaringen buiten de gebaande paden, en beseften dat de taal leren spreken essentieel is om te genieten van de lokale cultuur. Beiden zagen ook in dat het leren van een taal ook het perfecte platform is voor een diepgaande culturele onderdompeling. 



Linguaschools begon met het plaatsen van studenten op zorgvuldig uitgekozen 'verborgen' taalscholen, die hoge kwaliteit boden maar moeite hadden om erkenning te krijgen voor hun diensten. Dit waren kleine tot middelgrote taalscholen met een vertrouwde sfeer, scholen waar studenten geen nummer zijn maar een naam hebben. Die ideologie geldt nog steeds, omdat wij geloven dat taalonderwijs van hoge kwaliteit hand in hand gaat met een onvergetelijke culturele belevenis. 



In 2005 merkten we dat dit type Spaanse taalscholen nauwelijks aanwezig was, of zeer moeilijk te vinden voor taalschool studenten. Linguaschools ontwikkelde zich door het zorgvuldig kiezen van een beperkt aantal van de allerbeste Spaanse scholen. Dit waren scholen die dezelfde filosofie hadden voor culturele onderdompeling en voldeden aan de zeer hoge normen van Linguaschools. 



In de loop der jaren is Linguaschools uitgegroeid tot een netwerk van Spaanse scholen overal in Spanje en Latijns-Amerika. We hebben onze eigen scholen, en werken daarnaast met partnerscholen die onze filosofie en hoge normen delen. Vandaag de dag genieten vele duizenden leerlingen ieder jaar van de Linguaschools-ervaring. We zijn toegewijd aan innovatie, aan het hooghouden van onze kwaliteitsnormen en aan plezier hebben terwijl we dit doen.  
 

Meer informatie

Fiestas de Gracia Lokaal buurtfeest in Barcelona
Zelf Paella klaarmaken Linguaschools Malaga

DUIK IN DE SPAANSE CULTUUR

Ervaar de lokale cultuur; activiteitenprogramma het hele jaar door

Spaans &

Geef je Spaanse taalcursus beleving een extra dimensie. Spaans leren en surfen, Flamenco dans, Tango en nog veel meer.

Uit het blog

Life at Linguaschools

Ons jaarlijks kerstdiner

Dec 19, 2023
Kerstmis is niet om de hoek, het is al hier! De straten van Barcelona worden al verlicht door de kerstverlichting, en de kerstsfeer, advertenties en bedrijven bereiden zich voor op ...
Life at Linguaschools

NIEUW avondcursus Spaans via Zoom - start januari 2024

Dec 01, 2023
Er start weer een nieuwe ronde van de populaire Extensief 4 online avond cursus Spaans. Dus waar je ook bent, schrijf je in bij Linguaschools en leer Spaans, samen met studenten va ...
Life at Linguaschools

Wat een heerlijke paella!

May 15, 2023
Paella is één van de meest iconische gerechten in the Spaanse keuken, dat wereldwijde bekendheid heeft verworven en een magneet is geworden voor toeristen die dol zijn op smaakvoll ...

Social stream #LinguaschoolsLife

Linguaschools scholen worden internationaal erkend door