inschrijven  |  contact  |  faq
spanje
  barcelona madrid valencia
argentinië
  buenos aires cordoba
chili
santiago
home

stagepakketten

stage in 7 stappen

ervaringen

sollicitatie tips

contact

nu aanmelden
Administrative assistant
[valencia, spain]
The student will carry out a range of administrative tasks, including: sending international certificates of transport insurance (English and Spanish), checking the data of insurance policies already sent out, etc.
[more vacancies]
veel gestelde vragen

- Kan ik mij ook aanmelden met een klasgenoot voor een stage?
- Wanneer kun je beginnen met de stage?
- Is de Spaanse taalcursus verplicht?
[meer]
stages in spanje & latijns amerika
vrijwilligerswerk in latijns amerika
stagepakketten
  Pakket A Pakket B
  Spaanse taalcursus
  linguastage service
  Accommodatie  

Pakket A – Spaanse cursus & stageplaats bemiddeling

Spaanse taalcursus
Spaans is de voertaal binnen vrijwel alle stagebedrijven. Andere talen worden er slechts beperkt gesproken. Beheersing van het Spaans is dan ook noodzakelijk om te kunnen functioneren binnen een bedrijf. Je zult immers met jouw collega’s moeten kunnen communiceren. Hiertoe volg je voor de start van jouw stage, verplicht, een intensieve Spaanse taalcursus. Op deze manier behaal je het gevraagde niveau Spaans en zul je ook meer diepgang in de stage terug vinden. Naast praktijkkennis, leer je een taal dus ook écht spreken op deze manier. De taalcursus wordt doorlopen op een specifiek geselecteerde taalschool waar ze ervaring hebben met de stageprogramma’s. Lessen vinden plaats in de weken voorafgaand aan de stage.

De duur van de taalcursus is afhankelijk van je niveau, maar duurt minimaal 2 tot 4 weken. Je kunt ook deelnemen als je nog helemaal geen Spaans spreekt, maar reken dan wel op een taalcursus van minimaal 10-12 weken, afhankelijk van de cursusintensiteit en het soort stage dat je zoekt. Voordat je daadwerkelijk start met de stage bij het geselecteerde bedrijf dien je, doorgaans, minimaal op niveau B1-B2 te zitten. (toelichting niveaus)

Het minimaal aantal weken Spaans les, dat gevolgd moet worden om vervolgens een stageplek te kunnen garanderen, is altijd ter beoordeling van de stagecoördinator en gebeurd op basis van een niveau test en stage eisen. Slechts binnen een aantal gevallen is het mogelijk om te starten met een Spaans niveau lager dan B1.

Stageplaatsbemiddeling en begeleiding
Na aanmelding zal een ervaren coördinator ter plaatse, op basis van de door jou verstrekte informatie, een stage selecteren die het beste aansluit bij jouw profiel en voldoet aan de richtlijnen van de opleiding. Iedere aanmelding wordt hierbij op maat behandeld. Om toch een indruk te krijgen van stages zoals wij deze aan kunnen bieden, kun je kijken bij de vacatures. Wees er wel van bewust dat dit slechts een beknopte indruk geeft van onze mogelijkheden.

Tijdens jouw stage kun je terecht bij de coördinator op locatie. Deze persoon staat in contact met jou en het stagebedrijf, draagt zorg voor alle informatie omtrent jouw eerste werkdag, ondersteunt waar nodig en bemiddelt bij eventuele problemen ter plaatse.

Pakket B - Spaanse cursus, stageplaats bemiddeling & accommodatie

Is als pakket A, maar dan met accommodatie gedurende je verblijf.

Accommodatie 
Indien gewenst kunnen we, naast de stagebemiddeling en de taalcursus, ook zorg dragen voor accommodatie ter plaatse. We kunnen dit verzorgen voor de gehele periode, maar ook voor een deel van jouw verblijf indien gewenst. De accommodatie specificaties verschillen iets per bestemming, dus  een beschrijving over het type accommodatie, vind je terug bij de informatie per bestemming op deze website.

Airport Transfer  
Als je accommodatie reserveert, is er de optie om een transfer voor jou te reserveren vanaf het vliegveld. Je wordt dan opgehaald door een chauffeur die jou naar de accommodatie brengt.© lingua  - stages in spanje  - vrijwilligerswerk zuid amerika  - algemene voorwaarden  - links
other related websites: taalcursus spaans in spanje -  taalcursus engels in het buitenland -