inschrijven  |  contact  |  faq
spanje
  barcelona madrid valencia
argentinië
  buenos aires cordoba
chili
santiago
home

stagepakketten

stage in 7 stappen

ervaringen

sollicitatie tips

contact

nu aanmelden
Sales/Marketing
[santiago]
Planning and carrying out direct marketing and sales activities in accordance with business plans, market research, competitor and customer surveys.
[more vacancies]
veel gestelde vragen

- Hoe ziet de begeleiding ter plaatse eruit?
- Kan ik mijn studiefinanciering behouden tijdens de stage in Spanje?
- Wat is een airport transfer?
[meer]
stages in spanje & latijns amerika
vrijwilligerswerk in latijns amerika
santiago / taalcursus / accommodatie / prijzen

Spaanse taalcursus
Voorafgaand aan de stage zul je deelnemen aan een intensieve taalcursus. Alleen op deze manier kan er zorg worden gedragen dat je uiteindelijk het vereiste niveau Spaans behaalt om te kunnen functioneren in het stagebedrijf. De duur van de taalcursus is afhankelijk van jouw huidige niveau Spaans, maar duurt minimaal 2 weken. Voor de start bij het stagebedrijf dien je minimaal op niveau B1-B2 te zitten. Uiteindelijk wordt in overleg met de stagecoördinator, op basis van een niveautest en stage eisen, een besluit genomen over het minimaal te volgen aantal weken taalles om aansluitend een stageplek te kunnen garanderen. Slechts in een aantal gevallen is het mogelijk om te starten met een Spaans lager dan B1.

Taalschool Santiago
Indien je stage gaat lopen bij een bedrijf in Santiago, zul je hier ook de taalcursus volgen. Hiervoor is een specifieke taalschool geselecteerd die ervaring heeft met de stageprogramma’s. Je volgt de cursus samen met cursisten uit de gehele wereld en met verschillende achtergronden en opleidingsniveaus. Naast studenten die na hun taalcursus beginnen met een stage, volgen ook “reguliere” studenten hier hun taalcursus. Lessen worden gevolgd in kleine groepen, zodat er sprake is van voldoende aandacht per student.

Lesdagen/ uren: maandag t/m vrijdag (20 lessen)
Groepsgrootte: maximaal 8 studenten
Lesinhoud: Taalbegrip  (schriftelijk/mondeling)
 

Grammatica

 

Conversatie

   
Lesduur: 55 minuten
Startdata en vakantiedagen: Klik hier voor startdata en vakantiedagen

Schoolomschrijving
De taalschool is gelegen in de wijk Providencia, één van de leukste wijken in Santiago. De school is gehuisvest in een monumentaal pand en beschikt over moderne faciliteiten zoals een keuken, multimedia lokaal, lounge ruimte en een tafeltennistafel. De docenten zijn behulpzaam en vriendelijk en samen met de rest van de medewerkers op de taalschool zorgen zijn voor een uitstekende sfeer.© lingua  - stages in spanje  - vrijwilligerswerk zuid amerika  - algemene voorwaarden  - links
other related websites: taalcursus spaans in spanje -  taalcursus engels in het buitenland -