inschrijven  |  contact  |  faq
spanje
  barcelona madrid valencia
argentinië
  buenos aires cordoba
chili
santiago
home

stagepakketten

stage in 7 stappen

ervaringen

sollicitatie tips

contact

nu aanmelden
Graphic design
[valencia, spain]
The intern will be incorporated into the department of creativity and design where they will be busy with web programming and will learn the whole web production from the initial stage to the final result.
[more vacancies]
veel gestelde vragen

- Is de Spaanse taalcursus verplicht?
- Kan ik mijn studiefinanciering behouden tijdens de stage in Spanje?
- Heb ik een visum nodig voor mijn verblijf in Spanje, Argentinië of Chili?
[meer]
stages in spanje & latijns amerika
vrijwilligerswerk in latijns amerika
cordoba / taalcursus / accommodatie / prijzen

Spaanse taalcursus
Voorafgaand aan de stage zul je deelnemen aan een intensieve taalcursus. Alleen op deze manier kan er zorg worden gedragen dat je uiteindelijk het vereiste niveau Spaans behaalt om te kunnen functioneren in het stagebedrijf. De duur van de taalcursus is afhankelijk van jouw huidige niveau Spaans, maar duurt minimaal 2 weken. Voor de start bij het stagebedrijf dien je minimaal op niveau B1-B2 te zitten. Uiteindelijk wordt in overleg met de stagecoördinator, op basis van een niveautest en stage eisen, een besluit genomen over het minimaal te volgen aantal weken taalles om aansluitend een stageplek te kunnen garanderen. Slechts in een aantal gevallen is het mogelijk om te starten met een Spaans lager dan B1.

Taalschool Córdoba
Indien je stage gaat lopen bij een bedrijf in Cordóba, zul je hier ook de taalcursus volgen. Hiervoor is een specifieke taalschool geselecteerd die ervaring heeft met de stageprogramma’s. Je volgt de cursus samen met cursisten uit de gehele wereld en met verschillende achtergronden en opleidingsniveaus. Naast studenten die na hun taalcursus beginnen met een stage, volgen ook “reguliere” studenten hier hun taalcursus. Lessen worden gevolgd in kleine groepen, zodat er sprake is van voldoende aandacht per student.

Lesdagen/ uren: maandag t/m vrijdag (20 lessen)
Groepsgrootte: maximaal 7 studenten
Lesinhoud: Taalbegrip  (schriftelijk/mondeling)
 

Grammatica

 

Conversatie

   
Lesduur: 55 minuten
Startdata en vakantiedagen: Klik hier voor startdata en vakantiedagen

Schoolomschrijving
De taalschool is gelegen in het centrum van de stad, op slechts 5 minuten van het levendige Plaza San Martín, dichtbij het commerciële centrum en de meest interessante bezienswaardigheden. Binnen de school heerst een relaxte sfeer. Na de lessen kun je hier daarnaast prima ontspannen door een potje tafel tennis of tafelvoetbal te spelen of een verfrissende duik te nemen in het eigen zwembad.© lingua  - stages in spanje  - vrijwilligerswerk zuid amerika  - algemene voorwaarden  - links
other related websites: taalcursus spaans in spanje -  taalcursus engels in het buitenland -