inschrijven  |  contact  |  faq
spanje
  barcelona madrid valencia
argentinië
  buenos aires cordoba
chili
santiago
home

stagepakketten

stage in 7 stappen

ervaringen

sollicitatie tips

contact

nu aanmelden
Assistant CD
[barcelona, spain]
The intern will be involved with planning, organization and execution of the commercial actions aimed at potential clients. The intern will give assistance to the commercial..
[more vacancies]
veel gestelde vragen

- Kan ik mijn studiefinanciering behouden tijdens de stage in Spanje?
- Hoe ziet de begeleiding ter plaatse eruit?
- Heb ik een visum nodig voor mijn verblijf in Spanje, Argentinië of Chili?
[meer]
stages in spanje & latijns amerika
vrijwilligerswerk in latijns amerika
buenos aires / taalcursus / accommodatie / prijzen

Spaanse taalcursus
Voorafgaand aan de stage zul je deelnemen aan een intensieve taalcursus. Alleen op deze manier kan er zorg worden gedragen dat je uiteindelijk het vereiste niveau Spaans behaalt om te kunnen functioneren in het stagebedrijf. De duur van de taalcursus is afhankelijk van jouw huidige niveau Spaans, maar duurt minimaal 2 weken. Voor de start bij het stagebedrijf dien je minimaal op niveau B1-B2 te zitten. Uiteindelijk wordt in overleg met de stagecoördinator, op basis van een niveautest en stage eisen, een besluit genomen over het minimaal te volgen aantal weken taalles om aansluitend een stageplek te kunnen garanderen. Slechts in een aantal gevallen is het mogelijk om te starten met een Spaans lager dan B1.

Taalschool Buenos Aires
Indien je stage gaat lopen bij een bedrijf in Buenos Aires, zul je hier ook de taalcursus volgen. Hiervoor is een specifieke taalschool geselecteerd die ervaring heeft met de stageprogramma’s. Je volgt de cursus samen met cursisten uit de gehele wereld en met verschillende achtergronden en opleidingsniveaus. Naast studenten die na hun taalcursus beginnen met een stage, volgen ook “reguliere” studenten hier hun taalcursus. Lessen worden gevolgd in kleine groepen, zodat er sprake is van voldoende aandacht per student.

Lesdagen/ uren: maandag t/m vrijdag (20 lessen)
Groepsgrootte: maximaal 8 studenten
Lesinhoud: Taalbegrip  (schriftelijk/mondeling)
 

Grammatica

 

Conversatie

   
Lesduur: 55 minuten
Startdata en vakantiedagen: Klik hier voor startdata en vakantiedagen

Schoolomschrijving
De taalschool in Buenos Aires is gevestigd in een prachtig historisch pand. 19 modern uitgeruste klaslokalen, een audio/video lokaal, gratis WIFI verbinding en recreatie ruimtes binnen en buiten, zorgen er voor dat alles aanwezig is om het Spaans op een comfortabele en sfeervolle manier onder de knie te krijgen. Vlakbij vind je de vele barretjes, winkels, theaters en bioscopen en op 5 minuten lopen zit je op het Plaza de Mayo. Op de taalschool komen studenten vanuit de gehele wereld wat bijdraagt aan de uitstekende sfeer.© lingua  - stages in spanje  - vrijwilligerswerk zuid amerika  - algemene voorwaarden  - links
other related websites: taalcursus spaans in spanje -  taalcursus engels in het buitenland -