inschrijven  |  contact  |  faq
spanje
  barcelona madrid valencia
argentinië
  buenos aires cordoba
chili
santiago
home

stagepakketten

stage in 7 stappen

ervaringen

sollicitatie tips

contact

nu aanmelden
Editor/Administrator
[valencia, spain]
The intern will be given tasks connected with production and organization of different events (Small festival of arts and music), press office management etc.
[more vacancies]
veel gestelde vragen

- Is de Spaanse taalcursus verplicht?
- Wat voor soort stages worden er aangeboden?
- Wat is een airport transfer?
[meer]
stages in spanje & latijns amerika
vrijwilligerswerk in latijns amerika
valencia / taalcursus / accommodatie / prijzen

Spaanse taalcursus
Voorafgaand aan de stage zul je deelnemen aan een intensieve taalcursus. Alleen op deze manier kan er zorg worden gedragen dat je uiteindelijk het vereiste niveau Spaans behaalt om te kunnen functioneren in het stagebedrijf. De duur van de taalcursus is afhankelijk van jouw huidige niveau Spaans, maar duurt minimaal 2 weken. Voor de start bij het stagebedrijf dien je minimaal op niveau B1-B2 te zitten. Uiteindelijk wordt in overleg met de stagecoördinator, op basis van een niveautest en stage eisen, een besluit genomen over het minimaal te volgen aantal weken taalles om aansluitend een stageplek te kunnen garanderen. Slechts in een aantal gevallen is het mogelijk om te starten met een Spaans lager dan B1.

Taalschool Valencia
Indien je stage gaat lopen bij een bedrijf in Valencia, zul je hier ook de taalcursus volgen. Hiervoor is een specifieke taalschool geselecteerd die ervaring heeft met de stageprogramma’s. Je volgt de cursus samen met cursisten uit de gehele wereld en met verschillende achtergronden en opleidingsniveaus. Naast studenten die na hun taalcursus beginnen met een stage, volgen ook “reguliere” studenten hier hun taalcursus. Lessen worden gevolgd in kleine groepen, zodat er sprake is van voldoende aandacht per student.

Lesdagen/ uren: maandag t/m vrijdag (20 lessen)
Groepsgrootte: maximaal 12 studenten (gemiddeld 6)
Lesinhoud: Taalbegrip  (schriftelijk/mondeling)
 

Grammatica

 

Conversatie

   
Lesduur: 50 minuten
Startdata en vakantiedagen: Klik hier voor startdata en vakantiedagen

Schoolomschrijving
De taalschool in Valencia is gelegen in het meest veilige (en rijkste) deel van Valencia op loopafstand van de universiteiten van de stad. Het centrum en het strand zijn gelegen op zo’n 10 minuten en goed bereikbaar per tram. De school is opgericht in 1998 en is in 2005 geheel gerenoveerd, zodat alle moderne faciliteiten als internet en airconditioning aanwezig zijn. De taalschool beschikt over 14 modern uitgeruste lokalen en heeft veel ervaring met onze specifieke stageprogramma’s. Naast de Spaanse lessen en tijdens jouw stageperiode kun je iedere week ook deelnemen aan leuke activiteiten en excursies die georganiseerd worden vanuit de taalschool.© lingua  - stages in spanje  - vrijwilligerswerk zuid amerika  - algemene voorwaarden  - links
other related websites: taalcursus spaans in spanje -  taalcursus engels in het buitenland -