inschrijven  |  contact  |  faq
spanje
  barcelona madrid valencia
argentinië
  buenos aires cordoba
chili
santiago
home

stagepakketten

stage in 7 stappen

ervaringen

sollicitatie tips

contact

nu aanmelden
Social work
[valencia, spain]
The tasks will include organizing and prepare workshops plus take care of the evaluation afterwards. Subjects of the workshops will be related to improve studying and social skills.
[more vacancies]
veel gestelde vragen

- Krijg ik een certificaat voor deelname aan het stageprogramma?
- Hoe ziet de begeleiding ter plaatse eruit?
- Wat is een airport transfer?
[meer]
stages in spanje & latijns amerika
vrijwilligerswerk in latijns amerika
barcelona / taalcursus / accommodatie / prijzen

Spaanse taalcursus
Voorafgaand aan de stage zul je deelnemen aan een intensieve taalcursus. Alleen op deze manier kan er zorg worden gedragen dat je uiteindelijk het vereiste niveau Spaans behaalt om te kunnen functioneren in het stagebedrijf. De duur van de taalcursus is afhankelijk van jouw huidige niveau Spaans, maar duurt minimaal 2 weken. Voor de start bij het stagebedrijf dien je minimaal op niveau B1-B2 te zitten. Uiteindelijk wordt in overleg met de stagecoördinator, op basis van een niveautest en stage eisen, een besluit genomen over het minimaal te volgen aantal weken taalles om aansluitend een stageplek te kunnen garanderen. Slechts in een aantal gevallen is het mogelijk om te starten met een Spaans lager dan B1.

Taalschool Barcelona
Indien je stage gaat lopen bij een bedrijf in Barcelona, zul je hier ook de taalcursus volgen. Hiervoor is een specifieke taalschool geselecteerd die ervaring heeft met de stageprogramma’s. Je volgt de cursus samen met cursisten uit de gehele wereld en met verschillende achtergronden en opleidingsniveaus. Naast studenten die na hun taalcursus beginnen met een stage, volgen ook “reguliere” studenten hier hun taalcursus. Lessen worden gevolgd in kleine groepen, zodat er sprake is van voldoende aandacht per student.

Lesdagen/ uren: maandag t/m vrijdag (20 lessen)
Groepsgrootte: maximaal 12 studenten (gemiddeld 8)
Lesinhoud: Taalbegrip  (schriftelijk/mondeling)
 

Grammatica

 

Conversatie

   
Lesduur: 45 minuten
Startdata en vakantiedagen: Klik hier voor startdata en vakantiedagen

Schoolomschrijving
De grote taalschool is gehuisvest in een gebouw van 6 verdiepingen en gelegen in het hart van de stad. Al meer dan 15 jaar worden de specifieke stageprogramma’s aangeboden aan studenten vanuit de gehele wereld en jaarlijks komen hier zo’n 2000 studenten hun Spaans verbeteren. De school is erg modern uitgerust en beschikt over alle benodigde faciliteiten, zoals een grote internetruimte met vele computers, een vergader zaal, tv’s en beamers. Alle lokalen zijn voorzien van airco en boven op het dakterras kun je terecht voor een schitterend uitzicht over de stad. Heb je na de Spaanse lessen en de stage nog voldoende tijd over, dan kun je iedere week deelnemen aan de georganiseerde activiteiten en/of weekend excursies.© lingua  - stages in spanje  - vrijwilligerswerk zuid amerika  - algemene voorwaarden  - links
other related websites: taalcursus spaans in spanje -  taalcursus engels in het buitenland -