inschrijven  |  contact  |  faq
spanje
  barcelona madrid valencia
argentinië
  buenos aires cordoba
chili
santiago
home

stagepakketten

stage in 7 stappen

ervaringen

sollicitatie tips

contact

nu aanmelden
Engineering
[santiago]
Process improvement planning - Collecting and analyzing data - Identifying improvements in methods which will increase output or quality
[more vacancies]
veel gestelde vragen

- Hoe ziet de begeleiding ter plaatse eruit?
- Kan ik mijn studiefinanciering behouden tijdens de stage in Spanje?
- Heb ik een extra ziektekostenverzekering nodig?
[meer]
stages in spanje & latijns amerika
vrijwilligerswerk in latijns amerika
stages in spanje en latijns amerika

Welkom bij linguastage. De specialist in het aanbieden van stages en vrijwilligerswerk in Spanje en Latijns Amerika. Samen met onze ervaren partners, verzorgen wij stages en vrijwilligersprojecten op diverse niveaus binnen verschillende organisaties, bedrijven en sectoren. Op deze pagina’s vind je alle informatie over onze stageprogramma’s.

Stagemogelijkheden 
We verzorgen de stagebemiddeling binnen de steden ValenciaMadrid en Barcelona in Spanje, in Buenos Aires en Córdoba te Argentinië én in Santiago, de hoofdstad van Chili. Naast de bemiddeling, bieden we een taalcursus aan ter plaatse, kunnen we accommodatie verzorgen en is er begeleiding vanuit een stagecoördinator op locatie. We kunnen de bemiddeling voor een meewerkstage of afstudeerstage verzorgen voor de meeste MBO-, HBO- en WO- studierichtingen. Ook voor een oriëntatiestage, wanneer je al een afgeronde opleiding hebt op minimaal MBO niveau, kun je bij ons terecht.

Binnen de bestemmingen kunnen we door een groot netwerk, stages aanbieden bij vele interessante bedrijven. De sectoren en richtingen waarbinnen wij mogelijkheden kunnen aanbieden zijn o.a.:

Stages op maat
We bieden voor iedereen een programma op maat dat aansluit bij de studie, beschikbare periode, ervaring, persoonlijke voorkeuren en gestelde eisen vanuit de opleiding. Met deze informatie gaan wij, samen met de lokale stagecoördinator, aan de slag. We kijken hierbij naar standaard vacatures die bekend zijn bij ons, maar in de meeste gevallen zullen bedrijven worden benaderd die een stage aan kunnen bieden op basis van jouw persoonlijke profiel.

Voordelen
Een stageplaats vinden in het buitenland is doorgaans niet eenvoudig om zelf te regelen en neemt een hoop tijd in beslag. Wij nemen jou dat werk volledig uit handen. Samen met onze partners hebben wij de expertise in huis om studenten voor te bereiden op een stage in het buitenland en te matchen bij een passend stagebedrijf. Een persoonlijke benadering en een snelle, duidelijke, terugkoppeling vinden wij hierbij vanzelfsprekend. Daarnaast zorgen we voor:

Blijven er na het bekijken van onze website nog vragen onbeantwoord, neem dan gerust even contact op. Onze medewerkers zullen met alle plezier antwoord op je vragen geven.

Met vriendelijke groet,
linguastage© lingua  - stages in spanje  - vrijwilligerswerk zuid amerika  - algemene voorwaarden  - links
other related websites: taalcursus spaans in spanje -  taalcursus engels in het buitenland -