inschrijven  |  contact  |  faq
spanje
  barcelona madrid valencia
argentinië
  buenos aires cordoba
chili
santiago
home

stagepakketten

stage in 7 stappen

ervaringen

sollicitatie tips

contact

nu aanmelden
Graphic Design
[cordoba]
Team-working with photographers or illustrators to create original pieces just to be incorporated into the design layout, web graphic design.
[more vacancies]
veel gestelde vragen

- Kan ik mijn studiefinanciering behouden tijdens de stage in Spanje?
- Krijg ik een certificaat voor deelname aan het stageprogramma?
- Wat is een airport transfer?
[meer]
stages in spanje & latijns amerika
vrijwilligerswerk in latijns amerika
santiago / taalcursus / accommodatie / prijzen
Waarom een stage in Chili?
Chili is het langste land ter wereld, ingeklemd tussen het reusachtige Andesgebergte en de Stille Oceaan, en strekt zich uit over bijna de helft van het continent. Je vindt er dan ook zeer uiteenlopende landschappen. In het Noorden vind je er één van de droogste gebieden ter wereld (Atacama woestijn), je hebt er regenwoud, vulkanen, witte stranden én in het Zuiden vind je er ijsbergen. Deze diversiteit in natuur, de vriendelijke inwoners en de goede infrastructuur, maken Chili tot een geweldige reisbestemming. Ben je daarnaast ook nog een liefhebber van goede wijn, dan is Chili de juiste plek.

Chili is daarnaast ook een veilig en politiek stabiel land. Binnen Zuid- en Centraal Amerika heeft het één van de meest solide economieën. Er heerst een gunstig ondernemersklimaat en mede door vrijhandelsakkoorden met onder andere de VS, de EU en China heeft het internationaal een goede concurrentiepositie ten opzichte van andere landen. Het land trekt veel buitenlandse investeringen aan en veel multinationals hebben er een vestiging. Doordat het Spaans een wereldtaal is die in meer dan 40 landen door meer dan 400 miljoen mensen wereldwijd wordt gesproken, is het kunnen spreken van deze taal ook nog eens een absoluut pluspunt op jouw cv. Omdat de Chilenen zelf een wat mindere beheersing hebben van de vreemde talen, kunnen internationale studenten een grote meerwaarde meebrengen in hun bedrijf. Kortom, een uitstekende optie voor een stage.

Santiago
Gelegen in het midden van Chili, ligt de metropool Santiago. Het is één van de meest moderne steden van het continent en het zakelijke centrum van Chili. In de drukke binnenstad vind je enerverende uitgaanswijken, mooie historische gebouwen, interessante musea en een uitstekend metronetwerk. De stad heeft 5 miljoen inwoners en ligt in de centrale vallei, aan de voet van het Andes gebergte. Het is een veilige en moderne stad met een warm klimaat. In de Chileense zomer is het rond de 29 graden overdag en koelt het in de avond lekker af. Met schitterende stranden om de hoek, is Santiago dan een prima uitvalsbasis. En in de winter is het vaak mogelijk om de sneeuw in te duiken in de omliggende bergen op slechts een paar uurtjes rijden. Kijk op de website van Linguaschools als je alléén Spaanse wilt leren in Santiago zonder stage- of vrijwilligers programma.

Wetenswaardigheden
Aantal inwoners: ca. 5 miljoen
Munteenheid:

Chileense Peso

Klimaat: in mei is het 19 °C, in december 29 °C       

   
Wat te doen?
 
  • Terrasje pakken in de wijk Bellaviste
  • Uitstapje maken naar de beroemde wijngaarden van Chili
  • Raften op de Rio Maipó rivier
  • Wintersporten in El Colorado op 2800 meter hoogte
  • Bezoek het pittoreske havenstadje Valparaíso
  • Met de kabelbaan op Cerro San Cristóbal voor een schitterend uitzicht op de stad
 © lingua  - stages in spanje  - vrijwilligerswerk zuid amerika  - algemene voorwaarden  - links
other related websites: taalcursus spaans in spanje -  taalcursus engels in het buitenland -