inschrijven  |  contact  |  faq
spanje
  barcelona madrid valencia
argentinië
  buenos aires cordoba
chili
santiago
home

stagepakketten

stage in 7 stappen

ervaringen

sollicitatie tips

contact

nu aanmelden
Marketing, webdesign
[barcelona, spain]
The intern will be busy with the design and set up of a website in order to publish a portfolio of real estate (warehouse, industrial terrains) with photos and description.
[more vacancies]
veel gestelde vragen

- Kan ik mijn studiefinanciering behouden tijdens de stage in Spanje?
- Krijg ik een certificaat voor deelname aan het stageprogramma?
- Wat is een airport transfer?
[meer]
stages in spanje & latijns amerika
vrijwilligerswerk in latijns amerika
cordoba / taalcursus / accommodatie / prijzen
Waarom een stage in Argentinië?
Argentinië is een schitterend land met een enorme diversiteit aan natuur- cultuur- en andere toeristische attracties. Niet alleen de Argentijnen zelf gaan graag op vakantie in eigen land, maar ook inwoners uit de buurlanden en vele Europeanen weten dit land in grote getallen te vinden. Waar een vakantie je echter slechts een kleine indruk geeft van alles wat dit land te bieden heeft, biedt het lopen van een stage de perfecte mogelijk om de echte Argentijnse cultuur in al haar facetten te ontdekken.

Na de rumoerige geschiedenis van dictators en militair bewind, is het land inmiddels uitgegroeid tot één van de meest stabiele landen van Zuid Amerika. Je kunt er veilig rondreizen, de infrastructuur is prima en het dagelijks leven is er relatief goedkoop. Buitenlandse ondernemingen investeren in het land en zijn er gevestigd, de beroepsbevolking is hoogopgeleid er is een overvloedige aanwezigheid van grondstoffen. Hiermee behoort het land tot de belangrijkste economieën van Zuid Amerika. Doordat het Spaans een wereldtaal is die in meer dan 40 landen door meer dan 400 miljoen mensen wereldwijd wordt gesproken, is het kunnen spreken van deze taal ook nog eens een absoluut pluspunt op jouw cv. Omdat de Argentijnen zelf een wat mindere beheersing hebben van de vreemde talen, kunnen internationale studenten een grote meerwaarde meebrengen in hun bedrijf. Kortom, een uitstekende optie voor een stage in het buitenland.

Cordoba
Deze sfeervolle, pittoreske studentenstad in het centrum van Argentinië is gelegen op ongeveer 700 kilometer van Buenos Aires. Het is na de hoofdstad de grootste stad van het land. Door de aanwezigheid van maar liefst 7 universiteiten en een enorm aanbod aan historische gebouwen, trekt deze stad studenten en toeristen aan uit binnen- en buitenland. De sfeer is goed, de inwoners (Córdobeses) enorm gastvrij, het klimaat is aangenaam en de meest interessante plekjes zijn gewoon te voet bereikbaar. In de avonden komt deze stad echt tot leven en kun je het bruisende nachtleven induiken. Je vindt er hippe restaurantjes en vele leuke cafés. Ook in de de directe omgeving van Córdoba is veel te beleven. Je vindt er schitterende berglandschappen, mooie dalen en op de omliggende meren kun je terecht voor diverse watersporten.

Wetenswaardigheden
Aantal inwoners: ca. 1,3 miljoen
Munteenheid:

Argentijnse Peso

Klimaat: juni-september ong. 14 °C, oktober-mei ong. 25 °C       

   
Wat te doen?
 
  • Bezoek de Cabildo en de Iglesia Kathedraal op het levendige Plaza San Martín
  • Een dagje relaxen tussen de locals in Parque Sarmiento
  • Ga op avontuur en ga klimmen of paragliden in de heuvels rondom Cordoba
  • Terug in de tijd ga je bij een bezoekje aan het Jezuïetenkwartier uit de 17e eeuw
 © lingua  - stages in spanje  - vrijwilligerswerk zuid amerika  - algemene voorwaarden  - links
other related websites: taalcursus spaans in spanje -  taalcursus engels in het buitenland -