inschrijven  |  contact  |  faq
spanje
  barcelona madrid valencia
argentinië
  buenos aires cordoba
chili
santiago
home

stagepakketten

stage in 7 stappen

ervaringen

sollicitatie tips

contact

nu aanmelden
Assistant CD
[barcelona, spain]
The intern will be involved with planning, organization and execution of the commercial actions aimed at potential clients. The intern will give assistance to the commercial..
[more vacancies]
veel gestelde vragen

- Wat voor soort stages worden er aangeboden?
- Is de Spaanse taalcursus verplicht?
- Heb ik een extra ziektekostenverzekering nodig?
[meer]
stages in spanje & latijns amerika
vrijwilligerswerk in latijns amerika
buenos aires / taalcursus / accommodatie / prijzen
Waarom een stage in Argentinië?
Argentinië is een schitterend land met een enorme diversiteit aan natuur- cultuur- en andere toeristische attracties. Niet alleen de Argentijnen zelf gaan graag op vakantie in eigen land, maar ook inwoners uit de buurlanden en vele Europeanen weten dit land in grote getallen te vinden. Waar een vakantie je echter slechts een kleine indruk geeft van alles wat dit land te bieden heeft, biedt het lopen van een stage de perfecte mogelijk om de echte Argentijnse cultuur in al haar facetten te ontdekken.

Na de rumoerige geschiedenis van dictators en militair bewind, is het land inmiddels uitgegroeid tot één van de meest stabiele landen van Zuid Amerika. Je kunt er veilig rondreizen, de infrastructuur is prima en het dagelijks leven is er relatief goedkoop. Buitenlandse ondernemingen investeren in het land en zijn er gevestigd, de beroepsbevolking is hoogopgeleid er is een overvloedige aanwezigheid van grondstoffen. Hiermee behoort het land tot de belangrijkste economieën van Zuid Amerika. Doordat het Spaans een wereldtaal is die in meer dan 40 landen door meer dan 400 miljoen mensen wereldwijd wordt gesproken, is het kunnen spreken van deze taal ook nog eens een absoluut pluspunt op jouw cv. Omdat de Argentijnen zelf een wat mindere beheersing hebben van de vreemde talen, kunnen internationale studenten een grote meerwaarde meebrengen in hun bedrijf. Kortom, een uitstekende optie voor een stage in het buitenland.

Buenos Aires
Buenos Aires is één van de belangrijkste culturele steden in Latijns-Amerika. Binnen deze bruisende hoofdstad gaat het leven 24 uur per dag en 7 dagen per week door. Je vindt er mooie architectuur, kunt er fantastisch shoppen, vindt er de beste Tango scholen en een nachtleven als nergens anders. In de stad wonen ongeveer 3 miljoen mensen, verspreid over meer dan 40 verschillende wijken (barrio’s). Alle barrio’s hebben een eigen sfeer en cultuur. Zo heb je in de wijk La Boca de beste Argentijns-Itailaanse restaurants en staat het bekend om zijn Tango, moet je in het rijkere Palermo zijn om te shoppen en kun je in San Telmo terecht voor kunst en leuke antiek winkeltjes. Mede doordat de plattegrond van Parijs als “voorbee¬ld” is gebruikt bij de bouw van de stad en het grootste deel van de bevolking Spaanse of Italiaanse voorouders hebben, heerst er een Europese sfeer. Kijk op de website van Linguaschools als je alléén Spaanse wilt leren in Buenos Aires zonder stage- of vrijwilligers programma.

Wetenswaardigheden
Aantal inwoners: ca. 3 miljoen
Munteenheid:

Argentijnse Peso

Klimaat: mei-september ong. 14 °C, november-maart ong. 23 °C       

   
Wat te doen?
 
  • Plaza de Mayo, met de Cabildo (historische stadhuis) en de Casa Rosada
  • Bezoek aan Teatro Colón en staatstheater Cervantes
  • Relaxen in het Palermo Park midden in stadswijk Palermo
  • Zondag ochtend markt op Plaza Dorrego in San Telmo
  • Hapje eten in Recoleta
  • Sfeer proeven in de oude volkswijk La Boca, met al haar kleurrijke huisjes
 © lingua  - stages in spanje  - vrijwilligerswerk zuid amerika  - algemene voorwaarden  - links
other related websites: taalcursus spaans in spanje -  taalcursus engels in het buitenland -