inschrijven  |  contact  |  faq
spanje
  barcelona madrid valencia
argentinië
  buenos aires cordoba
chili
santiago
home

stagepakketten

stage in 7 stappen

ervaringen

sollicitatie tips

contact

nu aanmelden
Journalist assistant
[cordoba]
Research and write stories, seeking out and investigating, attending a variety of events, working with the news team, photographers and editors.
[more vacancies]
veel gestelde vragen

- Krijg ik een certificaat voor deelname aan het stageprogramma?
- Kan ik mijn studiefinanciering behouden tijdens de stage in Spanje?
- Heb ik een visum nodig voor mijn verblijf in Spanje, Argentinië of Chili?
[meer]
stages in spanje & latijns amerika
vrijwilligerswerk in latijns amerika
valencia / taalcursus / accommodatie / prijzen
Waarom een stage in Spanje?
Door het enorme aanbod aan toeristische top attracties in combinatie met de gastvrijheid van de Spanjaarden en het aangename klimaat, wordt Spanje al vele jaren bezocht door toeristen vanuit de gehele wereld. Het is echter ook een goede keuze om er een stage te lopen.

Spanje heeft de afgelopen decennia een grote economische ontwikkeling doorgemaakt en behoort inmiddels tot één van de belangrijkste economieën van Europa. Ook vele multinationals hebben hier een vestiging geopend. Doordat het Spaans een wereldtaal is die in meer dan 40 landen door meer dan 400 miljoen mensen wereldwijd wordt gesproken, is het kunnen spreken van deze taal ook nog eens een absoluut pluspunt op jouw cv. Omdat de Spanjaarden zelf juist een wat mindere beheersing hebben van de vreemde talen, kunnen internationale studenten een grote meerwaarde meebrengen in hun bedrijf. Dat daarbij de vliegtickets betaalbaar zijn en je de mogelijkheid hebt om snel even terug te kunnen naar het thuisland, maken Spanje tot een uitstekende optie voor een stage in het buitenland.

Valencia
Valencia geniet onder het grote publiek nog niet de bekendheid zoals enkele andere steden binnen Spanje, maar probeert daar middels grootschalige evenementen als de Formule 1 en de America's Cup Zeilrace verandering in te brengen. Onder Spanjaarden en (internationale) studenten is deze heerlijke stad aan de Middellandse zee echter al lange tijd een echte trekpleister! Het is de derde stad van het land en jaarlijks studeren er duizenden studenten aan de universiteit. De aanwezigheid van de vele internationale studenten zorgt voor een levendige en relaxte sfeer. Met een mediterraan klimaat, warme zomers en milde winters, maakt het een bestemming waar het uitstekend verblijven is het gehele jaar door. In en rondom de stad is ontzettend veel te beleven. Met een historisch centrum, futuristische architectuur, een stadsstrand met sfeervolle boulevard, een park wat vrijwel de gehele stad doorkruist en een zeer veelzijdig nachtleven, maakt Valencia een stad die het ontdekken meer dan waard is. Als je alléén een Spaanse taalcursus in Valencia wilt volgen, kunnen we Linguaschools Valencia of Estudio Hispanico van harte aanbevelen.

Wetenswaardigheden
Aantal inwoners: 800.000
Munteenheid:

EURO 

Klimaat: zomer 30°C winter 16°C       

   
Wat te doen?
 
  • Bezoek een attractie of loop gewoon rond in “Ciudad de las Artes y las Ciencias
  • 24/7 feest tijdens het wereldberoemde Las Fallas (maart)
  • Pak de mountainbike en fiets door de Turia “rivier”
  • Ontdek historisch Valencia met o.a.: Plaza de la Vírgen, Lonja de la Seda, en haar Basílica de la Virgen de los Desamparados
  • Relaxen doe je op het strand of in het Parque Natural de la Albufera
  • De beste Paella van Spanje eet je aan de boulevard van Valencia
 © lingua  - stages in spanje  - vrijwilligerswerk zuid amerika  - algemene voorwaarden  - links
other related websites: taalcursus spaans in spanje -  taalcursus engels in het buitenland -