inschrijven  |  contact  |  faq
spanje
  barcelona madrid valencia
argentinië
  buenos aires cordoba
chili
santiago
home

stagepakketten

stage in 7 stappen

ervaringen

sollicitatie tips

contact

nu aanmelden
HRM Assistant
[santiago]
Writing newsletters, taking calls from prospective candidates and screening them as required, assisting in writing advertisements
[more vacancies]
veel gestelde vragen

- Is de Spaanse taalcursus verplicht?
- Kan ik mijn studiefinanciering behouden tijdens de stage in Spanje?
- Verzorgt Lingua ook de reis?
[meer]
stages in spanje & latijns amerika
vrijwilligerswerk in latijns amerika
barcelona / taalcursus / accommodatie / prijzen
Waarom een stage in Spanje?
Door het enorme aanbod aan toeristische top attracties in combinatie met de gastvrijheid van de Spanjaarden en het aangename klimaat, wordt Spanje al vele jaren bezocht door toeristen vanuit de gehele wereld. Het is echter ook een goede keuze om er een stage te lopen.

Spanje heeft de afgelopen decennia een grote economische ontwikkeling doorgemaakt en behoort inmiddels tot één van de belangrijkste economieën van Europa. Ook vele multinationals hebben hier een vestiging geopend. Doordat het Spaans een wereldtaal is die in meer dan 40 landen door meer dan 400 miljoen mensen wereldwijd wordt gesproken, is het kunnen spreken van deze taal ook nog eens een absoluut pluspunt op jouw cv. Omdat de Spanjaarden zelf juist een wat mindere beheersing hebben van de vreemde talen, kunnen internationale studenten een grote meerwaarde meebrengen in hun bedrijf. Dat daarbij de vliegtickets betaalbaar zijn en je de mogelijkheid hebt om snel even terug te kunnen naar het thuisland, maken Spanje tot een uitstekende optie voor een stage in het buitenland.

Barcelona
Barcelona is de tweede stad van Spanje en één van de meest dynamische en bruisende steden van heel Europa. In deze stad gaan kunst, cultuur, zon, uitgaan en ontspanning zeer goed samen. Het meest bekende deel van de stad is zonder twijfel Las Ramblas, het toeristische centrum. De straatjes rond de Ramblas bieden een combinatie van gezelligheid, straatartiesten, vele nationaliteiten, restaurantjes en winkeltjes. Maar Barcelona is natuurlijk veel meer! De eigenzinnige hoofdstad van Catalonië is door de geschiedenis heen steeds weer vernieuwend op gebied van architectuur, kunst en gastronomie. En mocht je de levendigheid en drukte van het stadsleven willen ontvluchten dan is, in de winter, een weekendje skiën, of relaxen aan 1 van de vele stranden in de omgeving tijdens de warme zomer, de perfecte optie. Ontelbare musea, evenementen, het sfeervolle nachtleven en de levendigheid, maken Barcelona tot een stagebestemming waar jezelf vervelen onmogelijk is. Als je alléén een Spaanse taalcursus in Barcelona wilt volgen, kunnen we Linguaschools Barcelona, Versión Original Barcelona of Estudio Hispanico van harte aanbevelen.

Wetenswaardigheden
Aantal inwoners: 1,6 miljoen
Munteenheid:

EURO 

Klimaat: zomer 28°C winter 14°C          

   
Wat te doen?
 
  • Kijk je ogen uit op - en rond de Ramblas
  • Verdwaal in de kleine straatjes van de Barrio Gótico
  • Bezoek Gaudí’s wereldberoemde meesterwerken; Sagrada Familia en Park Güell
  • Spannend Catalaans voetbal avondje in het enorme stadion van FC Barcelona
  • Dag excursies naar Figueras, Girona of het klooster van Montserrat
  • Beklim Montjuïc en geniet van de beste uitzichten op de stad
 © lingua  - stages in spanje  - vrijwilligerswerk zuid amerika  - algemene voorwaarden  - links
other related websites: taalcursus spaans in spanje -  taalcursus engels in het buitenland -