inschrijven  |  contact  |  faq
spanje
  barcelona madrid valencia
argentinië
  buenos aires cordoba
chili
santiago
home

stagepakketten

stage in 7 stappen

ervaringen

sollicitatie tips

contact

nu aanmelden
PR assistant
[madrid, spain]
The student will work alongside the PR manager. The intern will be involved in the organisation of events, providing information to the customers, design budgets and general administrative tasks.
[more vacancies]
veel gestelde vragen

- Hoe ziet de begeleiding ter plaatse eruit?
- Krijg ik een certificaat voor deelname aan het stageprogramma?
- Heb ik een visum nodig voor mijn verblijf in Spanje, Argentinië of Chili?
[meer]
stages in spanje & latijns amerika
vrijwilligerswerk in latijns amerika
buenos aires / taalcursus / accommodatie / prijzen

Accommodatie
Gedurende jouw programma kunnen we zorg dragen voor accommodatie. Dit houd in dat er een kamer binnen een studenten residentie, gedeeld appartement en/of gastgezin gereserveerd kan worden tijdens jouw gehele verblijf of bijvoorbeeld alleen voor de eerste paar weken. Accommodatie wordt zorgvuldig geselecteerd en wordt met regelmaat bezocht.

De accommodaties worden standaard vanaf de zondag voor de taalcursus/stage tot zaterdagochtend na de cursus/stage gereserveerd. Hierbij ligt de accommodatie, in de meeste gevallen, op maximaal 30 minuten afstand van de taalschool. Daarbij wordt ook zo goed mogelijk rekening gehouden met het stage adres.

Studenten Residentie, dorm
In Buenos Aires bestaat de mogelijkheid om te verblijven in een studenten residentie. Je maakt hier, samen met andere stagiaires, vrijwilligers, taalstudenten en Argentijnen, gebruik van de keuken, woonkamer en de badkamer. Binnen de residentie verblijf je op een slaapkamer met 3 tot 6 andere bewoners. Verblijf in een residentie is dé manier om gemakkelijk nieuwe vrienden te maken en geeft je alle vrijheid. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf even meenemen. De meeste residenties liggen op maximaal 30 minuten reizen naar de taalschool. Verblijf op een 1-, of 2-persoonskamer in de residentie is mogelijk, indien beschikbaar, tegen bijbetaling. Ook is het mogelijk om het ontbijt te laten verzorgen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Gedeeld appartement, 1 persoonskamer of 2 persoonskamer
Iets meer privacy heb je bij een verblijf in een gedeeld appartement. Deze appartementen zijn basis, maar volledig, uitgerust en worden in Buenos Aires meestal gedeeld met 4 tot 6 internationale studenten, soms in combinatie met enkele Argentijnen. Je hebt altijd een eigen slaapkamer waarin alles staat wat je nodig hebt; een eenpersoons- of tweepersoons bed, kledingkast, etc. En je maakt hierbij gebruik van een gezamenlijke keuken, woonkamer en badkamer. Handdoeken moet je zelf meenemen. De meeste appartementen liggen op maximaal 30 minuten reizen naar de taalschool. Ook kun je een 2 persoonskamer reserveren.

1 of 2- persoonskamer bij een familie, met half pension
Ervaar de Argentijnse gastvrijheid tijdens het verblijf in een gastgezin. De gastgezinnen worden zorgvuldig geselecteerd en werken vaak al jaren samen met onze taalschool. Het verblijf in een gastgezin is de beste manier om de Argentijnse cultuur te ervaren. De meeste gastgezinnen liggen op 20-30 minuten reisafstand van de taalschool. Binnen het gastgezin krijg je een eigen kamer en sleutel zodat je vrij bent om te gaan en staan waar je wilt. Uiteraard moet je jezelf wel wat aanpassen aan het gezin. Je deelt het gebruik van de badkamer en je kan gebruik maken van de woonkamer. Ontbijt en avondeten is inbegrepen (behalve op zondag) en beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.

Bij verblijf in een gastgezin is het eventueel ook mogelijk om alleen het ontbijt te laten verzorgen. Ook zijn er enkele families waar je een eigen badkamer ter beschikking krijgt (tegen extra kosten). Informeer bij ons naar de prijzen.

Airport Transfer  
Als je accommodatie reserveert, is er de optie om een transfer voor jou te reserveren vanaf het vliegveld. Je wordt dan opgehaald door een chauffeur die jou naar de accommodatie brengt.© lingua  - stages in spanje  - vrijwilligerswerk zuid amerika  - algemene voorwaarden  - links
other related websites: taalcursus spaans in spanje -  taalcursus engels in het buitenland -