inschrijven  |  contact  |  faq
spanje
  barcelona madrid valencia
argentinië
  buenos aires cordoba
chili
santiago
home

stagepakketten

stage in 7 stappen

ervaringen

sollicitatie tips

contact

nu aanmelden
Engineering
[santiago]
Process improvement planning - Collecting and analyzing data - Identifying improvements in methods which will increase output or quality
[more vacancies]
veel gestelde vragen

- Wat voor soort stages worden er aangeboden?
- Kan ik mijn studiefinanciering behouden tijdens de stage in Spanje?
- Verzorgt Lingua ook de reis?
[meer]
stages in spanje & latijns amerika
vrijwilligerswerk in latijns amerika
madrid / taalcursus / accommodatie / prijzen

Accommodatie
Gedurende jouw programma kunnen we zorg dragen voor accommodatie. Dit houd in dat er een kamer binnen een gedeeld appartement en/of gastgezin gereserveerd kan worden tijdens jouw gehele verblijf of bijvoorbeeld alleen voor de eerste paar weken. Accommodatie wordt zorgvuldig geselecteerd en wordt met regelmaat bezocht.

De accommodaties worden standaard vanaf de zondag voor de taalcursus/stage tot zaterdagochtend na de cursus/stage gereserveerd. Hierbij ligt de accommodatie, in de meeste gevallen, op maximaal 30 minuten afstand van de taalschool. Daarbij wordt ook zo goed mogelijk rekening gehouden met het stage adres.

Gedeeld appartement, 1 persoonskamer of 2 persoonskamer
De meeste studenten kiezen voor een verblijf in een gedeeld appartement. Deze appartementen zijn basis, maar volledig, uitgerust en worden in Madrid vaak gedeeld met werkende Spanjaarden, soms in combinatie met studenten van de taalschool. Je hebt altijd een eigen slaapkamer waarin alles staat wat je nodig hebt; een eenpersoons- of tweepersoons bed, kledingkast, etc. En je maakt hierbij gebruik van een gezamenlijke keuken, woonkamer en badkamer. Handdoeken moet je zelf meenemen.

2-persoonskamers zijn alleen te reserveren voor mensen die met z'n tweeën komen.

Overige accommodatie 
Naast het reserveren van een kamer in een gedeeld appartement, kun je er ook voor kiezen om te verblijven in een Spaans gastgezin (op basis van half- of volpension). Tevens kunnen we tips geven, zodat je zelf een hotel, pension of hostel kan reserveren. De prijs is hierbij erg afhankelijk van de gewenste periode en de luxe. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Airport Transfer  
Als je accommodatie reserveert, is er de optie om een transfer voor jou te reserveren vanaf het vliegveld. Je wordt dan opgehaald door een chauffeur die jou naar de accommodatie brengt.© lingua  - stages in spanje  - vrijwilligerswerk zuid amerika  - algemene voorwaarden  - links
other related websites: taalcursus spaans in spanje -  taalcursus engels in het buitenland -