inschrijven  |  contact  |  faq
spanje
  barcelona madrid valencia
argentiniƫ
  buenos aires cordoba
chili
santiago
home

stagepakketten

stage in 7 stappen

ervaringen

sollicitatie tips

contact

nu aanmelden
Logistics Assistant
[santiago]
Planning, implementing and controlling the processes. Controlling and coordinating orders, contact with suppliers and clients
[more vacancies]
veel gestelde vragen

- Krijg ik een certificaat voor deelname aan het stageprogramma?
- Kan ik mijn studiefinanciering behouden tijdens de stage in Spanje?
- Heb ik een extra ziektekostenverzekering nodig?
[meer]
stages in spanje & latijns amerika
vrijwilligerswerk in latijns amerika
barcelona / taalcursus / accommodatie / prijzen

Accommodatie
Gedurende jouw programma kunnen we zorg dragen voor accommodatie. Dit houd in dat er een kamer binnen een gedeeld appartement, de residentie en/of gastgezin gereserveerd kan worden tijdens jouw gehele verblijf of bijvoorbeeld alleen voor de eerste paar weken. Accommodatie wordt zorgvuldig geselecteerd en wordt met regelmaat bezocht.

De accommodatie wordt standaard gereserveerd vanaf zondag voor de taalcursus/ stage tot zaterdagochtend na de cursus/ stage. Hierbij ligt de accommodatie op maximaal 30 minuten afstand van de taalschool. Daarbij wordt ook zo goed mogelijk rekening gehouden met het stage adres.

Studentenresidentie, gedeelde kamer of 1-persoonskamer
Veel studenten kiezen voor een verblijf in de studenten residentie van de taalschool. Dit is een kleine residentie met 12 slaapkamers voor studenten die studeren aan de taalschool. Het is slechts 5 minuten lopen naar school en je zit dus centraal in de stad. Je deelt een slaapkamer met 1 andere student en deelt de overige faciliteiten zoals de badkamer, keuken, wasmachine en woonkamer met de andere bewoners. Er is een tv ruimte en WIFI aanwezig en er wordt wekelijks schoongemaakt. Bedlinnen zijn aanwezig, handdoeken dien je zelf mee te nemen.
Je kunt een eenpersoons- of tweepersoons kamer boeken. De tweepersoonskamer deel je dan met een andere student van de taalschool.

Gedeeld appartement, 1 persoonskamer
De basis, maar volledig uitgeruste appartementen in Barcelona worden gedeeld met gemiddeld 2 tot 4 Spanjaarden/ taalschool studenten. Je krijgt een eigen slaapkamer waarin alles staat wat je nodig hebt; een eenpersoons- of tweepersoons bed, kledingkast, tafeltje, stoel, etc. De woonkamer, keuken en badkamer deel je met de huisgenoten. Dit is een leuke optie voor iedereen die graag in contact wil komen met mensen uit een andere cultuur en met een verschillende achtergrond.  Alle appartementen liggen binnen een maximale reisafstand van 30 minuten naar de taalschool, lopend of met openbaar vervoer. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen.

Je kunt een eenpersoons- of tweepersoons kamer boeken. Let er wel op dat een tweepersoonskamer alleen gereserveerd kan worden voor studenten die samen reizen. Als je samen reist met een vriend(in), maar beiden een aparte kamer wilt hebben binnen hetzelfde appartement, is dat meestal geen probleem. Geef dit wel even aan op het inschrijfformulier.

Overige accommodatie 
Naast het reserveren van een kamer in een gedeeld appartement, of de studentenresidentie, kun je er ook voor kiezen om te verblijven in een Spaans gastgezin (op basis van half- of volpension). Tevens kunnen we tips geven, zodat je zelf een hotel, pension of hostel kan reserveren. De prijs is hierbij erg afhankelijk van de gewenste periode en de luxe. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Airport Transfer  
Als je accommodatie reserveert, is er de optie om een transfer voor jou te reserveren vanaf het vliegveld. Je wordt dan opgehaald door een chauffeur die jou naar de accommodatie brengt.© lingua  - stages in spanje  - vrijwilligerswerk zuid amerika  - algemene voorwaarden  - links
other related websites: taalcursus spaans in spanje -  taalcursus engels in het buitenland -